RSS

Dosa 24 jam di Facebook – Upgrade Version

12 Jan

Assalaamu’alaikum Wr., Wb.

Berikut ini video “dosa 24 jam di facebook-upgrade version” dari blog salafus-sholih. Syukron atas perkongsiannya Akhi. Semoga video ini dapat menyadarkan kita semua akan kelalaian kita dalam kehidupan dunia maya. Amien, Allohumma Amien.

NB: Dedah Diri = Tabarruj

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on 12 January 2011 in Islam, Muslimah

 

Tags: ,

One response to “Dosa 24 jam di Facebook – Upgrade Version

  1. Meor Rosharudin

    13 January 2011 at 7:13 PM

    kepada yg membuat video ni,mmg niat tu baik, tapi kalau da letak kan gambar mereka2 yg tak berdosa kat vid ni mcm mana cerita?apa salah mereka?yg membuat vid ni lagi la bersalah sbb mengaibkan mereka2 yg tak bersalah ni.yg buat vid ni tak ada facebook ke?nampak gaya mcm ada.btol la ape yg ada dari penonton komen tu, sblm nak ubahkan diri org lain tu…diri sendiri kasi lurus.renung2 kan la…dan selamat beramal.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s